Bufo

My Cart:

0 item(s) - €0.00
You have no items in your shopping cart.

0

Kuskus polnozrnati BIO 500g

Kuskus polnozrnati BIO 500g

Availability: Out of stock

€111.00

Quick Overview

Polnozrnati kuskus iz kontrolrane ekološke pridelave LA BIO IDEA ima visoko vsebnost prehranskih vlaknin, ki pomagajo k lažji prebavi. Je izredno prijetnega okusa in se dobro kombinira z omakami, začimbami, zelišči, zelenjavo, sirom ter mesnimi in ribjimi jedmi. Uživamo ga lahko kot glavno jed, prilogo ali solato, iz njega pa lahko pripravimo tudi okusne sladice.

fssa

Details

Sestavine: Pšenični polnozrnati kuskus iz kontrolirane ekološke pridelave.

Vsebuje: pšenico in gluten.

Lahko vsebuje sledi: mandljev, lešnikov, indijskih oreščkov, arašidov, sezamovega semena, soje in žit.


Kuskus je pšenični zdrob, po posebnem postopku pripravljen iz pšenice durum. Domislili naj bi se ga Berberi, avtohtoni prebivalci severne Afrike. BIO polnozrnati kuskus ima visoko vsebnost prehranskih vlaknin, ki pomagajo k lažji prebavi. Je izredno prijetnega okusa in se dobro kombinira z omakami, začimbami, zelišči, zelenjavo, sirom ter mesnimi in ribjimi jedmi. Uživamo ga lahko kot glavno jed, prilogo ali solato, iz njega pa lahko pripravimo tudi okusne sladice.

Priprava: Kuskus vmešamo v vrelo, osoljeno vodo. Razmerje med kuskusom in vodo naj bo 1:2,5. Pokrito pustimo stati 10 minut, da kuskus nabrekne, nato razrahljamo. Začinimo po okusu.

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© BUFO EKO d.o.o. Vse oravice pridržane. All Rights Reserved.