Bufo

Moja košarica:

0 item(s) - 0,00 €
Vaša nakupovalna košarica je prazna.

0

Zakaj BIO?

 • Zakaj BIO?

  Enostavno zato, ker so prehrambeni izdelki z oznakami BIO, ORGANIC, EKO na ekološki način pridelani proizvodi, ki z načinom pridelave in predelave služijo v dobrobit tako narave kot človeka. Ekološko pridelana hrana ima boljši okus, vsebuje več antioksidantov, je čista in ne vsebuje nikakršnih škodljivih dodatkov. Pri svoji pridelavi proizvede manj ogljikovega dioksida, ohranja zemljo zdravo in pozitivno učinkuje na naš organizem in naše okolje.


 • Kateri cerifikati?

  Vsi izdelki podjetja BUFO EKO d.o.o. so narejeni po strogih načelih ekološkega kmetijstva. Nosijo evropski znak za ekološko pridelavo in ustrezne certifikate kontrolnih ustanov, ki dokazujejo njihovo kvaliteto v skladu s slovenskimi in evropskimi predpisi. BUFO EKO d.o.o. kontrolira certifikacijska hiša BUREAU VERITAS. Naš certifikat ima številko BV-SVN-EKO-85 in ga lahko najdete v Iskalniku spletnih certifikatov Ministrstva za kmetijstvo na naslednji povezavi: https://webapl.mkgp.gov.si/bioWeb/poglej.php?id=2744


 • Označbe na bio izdelkih?

  Evropski znak za ekološko pridelavo. Lahko se ga uporablja samo za živila, ki so ekološko pridelana. Ves čas se izvajajo stroge kontrole, redne in izredna ter preverjanje in testiranje izdelkov. Razne analize na vsebnost pesticidov, analiza za preverjanje Gensko modificiranih organizmov, mikrobiološke analize itd. Kazni za nepravilnosti so zelo velike, zato je zanesljivost v zelo visokem odstotku, kar zagotavlja kupcu neoporečnost proizvoda.

  • Evropski znak za ekološko pridelavo in predelavo:
  • Številka  pod znakom nam pove katera Certifikacijska hiša kontrolira posamezni izdelek. Vsaka akreditirana Certifikacijska hiša v Evropi nosi svojo številko iz katere lahko razberemo iz katere države prihaja. V primeru našega podjetja je to BUREAU VERITAS s številko: SI-EKO-003.
  • Pod znakom se prav tako nahaja poreklo surovine iz katere je izdelek narejen - primer: Kmetijstvo Slovenija

 •  

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© Tienda Demo de Magento. Todos los derechos reservados