Bufo

My Cart:

0 item(s) - €0.00
You have no items in your shopping cart.

0

More Views

Špageti iz prosene moke BIO 500g

Availability: Out of stock

€100.00

Quick Overview

Proseni špageti iz kontrolirane ekološke pridelave LA BIO IDEA so narejene po klasičnem postopku sušenja pri nizkih temperaturah. Iz sveže mlete moke, brez jajc in ostalih dodatkov.

fssa

Details

Sestavine: Pšenični durum zdrob*, prosena moka* (6%).


Proseni špageti iz kontrolirane ekološke pridelave LA BIO IDEA so narejene po klasičnem postopku sušenja pri nizkih temperaturah. Iz sveže mlete moke, brez jajc in ostalih dodatkov.

Za izdelavo odličnih testenin je potrebno veliko profesionalnega znanja. Izdelava dobrih testenin ni samo v mešanju pravih sestavin v pravem razmerju, temveč v izbiri visokokvalitetnega žita, pravilnega mletja in izdelavi testa, ki ga oblikujejo v različne izdelke. Zaradi takšnega načina priprave se La BIO IDEA testenine razlikujejo od ostalih, prav tako ekoloških testenin. Prosene testenine La Bio Idea so proizvedene iz najboljše, ekološko pridelane prosene moke pomešane z pšeničnim durum zdrobom. V primerjavi z navadno pšenico ima proso približno enako vsebnost beljakovin in več esencialnih aminokislin. Vsebuje tudi minerale fosfor, magnezij, železo in silicij. Pigmenti v prosu dajejo testeninam njihovo značilno barvo, brez uporabe dodatkov. Pri procesu sušenja pri nizkih temperaturah se ohranja aminokislina lizin, ki igra pomembno vlogo pri številnih kemičnih procesih v našem telesu ter pomaga pri absorpciji kalcija. Moka je mleta v lastnem mlinu v 12. fazah, tik pred izdelavo testenin, tako ne pride do oksidacije in testenine ohranijo svojo bogato aromo, barvo in seveda okus. La Bio Idea testenine so sušene na klasičen način pri temperaturi pod 42°C, kar pomeni, da sam proces sušenja traja tudi do 24 ur in pri tem ohranja vso polnost njihovega okusa.


Tabela hranilnih vrednosti na 100g:

Energijska vrednost 1521 KJ / 359 kcal
Maščobe 1,8g
- od tega nasičene maščobne kisline    0,4g
Ogljikovi hidrati 72,6g
- od tega sladkorji 3,1g
Prehranske vlaknine 4,6g
Beljakovine  10,8g
Sol 0,0055g


Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© BUFO EKO d.o.o. Vse oravice pridržane. All Rights Reserved.