Bufo

Mein Einkaufswagen:

0 item(s) - 0,00 €
Sie haben keine Artikel in Ihrem Einkaufswagen.

0

Stročnice in riž

Artikel 16 auf 30 von 30 gesamt

Seite:
 1. 1
 2. 2

Liste  Raster 

 1. Fižol rdeči ledvičasti BIO 500g

  Fižol rdeči ledvičasti BIO 500g

  Rdeči fižol iz ekološke pridelave LA BIO IDEA vsebuje aktivne antioksidante antocianine, ki mu dajejo značilno rdečo barvo in vzpodbujajo krvni obtok ter nižajo količino holesterola v krvi. Rdeči fižol je beljakovinsko bogato živilo, ki v kombinaciji z žitaricami nudi telesu vse potrebne esencialne aminokisline. Vsebuje minerale kot so: železo, cink, magnezij, baker, fosfor, kalcij, kalij, mangan in selen ter vitamine iz skupine B. Fižol ima na splošno nizek glikemični indeks in spodbuja prebavo, zato ga imejmo na jedilniku večkrat na teden.

  mehr dazu
 2. Leča vložena BIO 400g

  Leča vložena BIO 400g

  Kuhane, vložene, ekološko pridelane stročnice La BIO IDEA  so primerne za pripravo številnih, zanimivih jedi. Od solat, juh, enolončnic ali kot priloga k raznovrstnim jedem.. Lahko jih uporabljamo po želji, za pripravo solat naravnost iz pločevinke.

  mehr dazu
 3. Mešane stročnice vložene BIO 400g

  Mešane stročnice vložene BIO 400g

  Stročnice so odličen vir beljakovin in imajo nizko vsebnost maščob. So izredno pomembne za zdravo srce. V kombinaciji z žiti v telesu tvorijo vitamin B12. Pri prehrani so izredno pomembne zato jih imejmo na jedilniku vsaj dva do trikrat na teden.

  mehr dazu
 4. Rdeča leča BIO (BUFO ORGANIC) 500g

  Rdeča leča BIO (BUFO ORGANIC) 500g

  BIO Leča (Lens ensculenta) je v zdravi prehrani izredno cenjena saj vsebuje vse esencialne aminokisline, ki jih naše telo potrebuje. Poleg tega je bogat vir vlaknin, beljakovin, vitaminov in mineralov, od katerih vsebuje predvsem veliko B vitamina, železa, magnezija in cinka.

  mehr dazu
 5. Rdeča leča BIO 500g

  Rdeča leča BIO 500g

  Rdeča leča iz ekološke pridelave La BIO IDEA je nizkokalorično živilo, ki zaradi visoke vsebnosti vlaknin odlično pospešuje presnovo, kljub temu pa smo po zaužitju še lep čas siti.

  mehr dazu
 6. Riž arborio v vakummskem pakiranju BIO 500g
 7. Riž beli carnaroli v vakumskem pakiranju BIO 500g
 8. Riž beli okroglozrnati v vakumskem pakiranju BIO 500g
 9. Riž črni BIO 500g

  Riž črni BIO 500g

  Črni riž iz ekološke pridelave LA BIO IDEA spada med živila z največ antioksidanti. Njegovo značilno črno barvo mu dajejo antocianini, ki so njegovi najbolj aktivni antioksidanti. Črni riž je polnozrnat riž in vsebuje veliko vlaknin, ki pospešujejo prebavo. Poleg ostalih mineralov in vitaminov vsebuje tudi vitamin E, ki ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Uporabljamo ga za pripravo prilog, glavnih jedi in tudi sladic.

  mehr dazu
 10. Riž rjavi dolgozrnati BIO (BUFO ORGANIC) 500g

  Riž rjavi dolgozrnati BIO (BUFO ORGANIC) 500g

  Rjavi polnovredni riž iz ekološke pridelave BUFO ORGANIC je lahko prebavljiv, pozitivno deluje na črevesno floro in ne povzroča alergij. Riž vsebuje malo natrija zato je primeren za neslane diete. Za optimalni izkoristek hranilnih snovi ga je dobro kombirnirati s stročnicami (grah, fižol, soja..) oziroma drugo beljakovinsko hrano.

  mehr dazu
 11. Riž rjavi dolgozrnati BIO 700g

  Riž rjavi dolgozrnati BIO 700g

  Rjavi polnovredni riž iz ekološke pridelave LA BIO IDEA je lahko prebavljiv, pozitivno deluje na črevesno floro in ne povzroča alergij. Riž vsebuje malo natrija, zato je primeren za neslane diete. Za optimalni izkoristek hranilnih snovi, ga je dobro kombirnirati s stročnicami (grah, fižol, soja..) oziroma drugo beljakovinsko hrano. Bio rjavi dolgozrnati riž je primeren za pripravo raznovrstnih solat, riževih predjedi ali kot dodatek drugim jedem in sladicam. Iz njega lahko pripravimo tudi okusno riževo mleko.

  mehr dazu
 12. Riž rjavi okroglozrnati v vakumskem pakiranju BIO 500g
 13. Soja BIO 500g
 14. Sojini koščki BIO 150g
 15. Zelena leča BIO (BUFO ORGANIC) 500g

  Zelena leča BIO (BUFO ORGANIC) 500g

  BIO Leča (Lens ensculenta) je v zdravi prehrani izredno cenjena saj vsebuje vse esencialne aminokisline, ki jih naše telo potrebuje. Poleg tega je bogat vir vlaknin, beljakovin, vitaminov in mineralov, od katerih vsebuje predvsem veliko B vitamina, železa, magnezija in cinka. Zaradi visoke vsebnosti železa je izredno pomembna v prehrani vegetarijancev.

  mehr dazu

Artikel 16 auf 30 von 30 gesamt

Seite:
 1. 1
 2. 2

Liste  Raster 

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© Magento Demo Store. Alle Rechte vorbehalten.