Bufo

Moja košarica:

0 item(s) - 0,00 €
Vaša nakupovalna košarica je prazna.

0

Več pogledov

Sirotka v prahu BIO 130g - PREMIUM

Na voljo: Ni na zalogi

5,00 €

Hiter pregled

BUFO ORGANIC sirotko iz ekološke pridelave uporabljamo kot dodatek k različnim napitkom, shake-om, ali jo samo dodamo v vodo. Na ta način napitek dobi prijeten mlečni okus in je poln, za telo zdravih in dobrih, beljakovin. Sirotkin proteini je v bistvu ostanek od mleka pri procesu izdelave sira. V našem sirotkinem prahu ni dodanih nobenih sladil, arom ali drugih polnil.

fssa

Podrobnosti

Sestavine: Sirotka iz kontrolirane ekološke pridelave.

Vsebuje mlečne beljakovine.

BUFO ORGANIC sirotko uporabljamo kot dodatek k različnim napitkom, shake-om, ali jo samo dodamo v vodo. Na ta način napitek dobi prijeten mlečni okus in je poln, za telo zdravih in dobrih, beljakovin. Sirotko v prahu iz ekološke pridelave spremlja pravilnik z zelo visokimi standardi o tem, kako se krave pasejo in kako se sirotka obdeluje in shranjuje. Standard po katerem je bila pridobljena sirotka, ki jo vsebuje naš izdelek, zagotavlja, da krave niso bile zdravljene z antibiotiki, da se vsa krma goji brez uporabe pesticidov in ne vsebuje GSO. Prav tako morajo krave imeti dostop do paše na travniku. Bufo Organic sirotka se obdeluje pri nizkih temperaturah in je polna antioksidantov. Kot rezultat takšne predelave, dobimo okusno kremast sirotkin protein, ki je v bistvu ostanek od mleka, ki ostane pri procesu izdelave sira. V našem sirotkinem prahu ni dodanih nobenih sladil, arom ali drugih polnil.


Tabela hranilnih vrednosti na 100g:

Energijska vrednost 1478 KJ / 353 kcal
Maščobe 1,07g
- od tega nasičene maščobne kisline    0,68g
Ogljikovi hidrati 74,46g
- od tega sladkorji 74,46g
Prehranske vlaknine 0g
Beljakovine 12,93g
Sol 2,6975g

Zakaj so naši izdelki PREMIUM kvatete:

zato, ker so pakirani v posebne vijolične steklenice in kozarce, ki se odlikujejo po svoji visoki kakovosti in so sposobni nuditi optimalno zaščito pred škodljivimi učinki svetlobe.Vijolično steklo namreč prepušča samo koristni spekter svetlobe in posledično pripomore, ne samo k podaljšanju roka trjanja, ampak tudi k izboljšanju živila, ki ga v takšnem kozarcu ali steklenici hranimo.

Obstaja širok spekter razpoložljivih materialov za embalažo od katerih pa mnogi prepuščajo vidno svetlobo in s tem povzročajo propadanje fotosenzitivnih sestavin.

Sonce oddaja vidne in nevidne svetlobe žarke. Vidni spekter postane opazen našim očem, ko je bela svetloba speljana skozi stekleno prizmo. Istočasno svetloba vsebuje tudi del žarkov, ki so nevidni našim očem in ležijo v radiju elektromagnetnih valovnih dolžin - infrardeče in UV-A. Sončna svetloba omogoča rast vseh rastlin in zorenje plodov. Če so sončnim žarkom izpostavljene še potem ko so dosegle svojo zrelost, učinek svetlobe pospešuje propadanje molekularnih struktur. Prav tako propadajo molekularne strukture živil, ki niso pravilno embalirana oziroma jim embalaža ne nudi pravilne zaščite.

Steklo je praviloma najprimernejši material za embaliranje živil. Je kemijsko zelo stabilno in v večini primerov ne more priti do izluženja strupenih snovi v živillo. Embalirano živilo v steklenicah ali kozarcih je najbolj varno pred negativnimi vplivi. Vendar je za zaščito živil pomebno izbrati pravilno barvo in sestavo steklenega materiala. Zato smo za naše izdelke izbrali le najboljše - Vijolično steklo, ki blokira celoten spekter vidne svetlobe in hkrati omogoča prodiranje žarkov UV-A in IR. UV svetloba je nevidna in visokoenergijska. Vijolično steklo jo absorbira in shrani v notranjosti embalaže, kar posledično pozitivno vpliva tudi na sestavine, ki jih v takšni embalaži hranimo.

Zaznamki izdelka

Uporabite presledke za ločevanje zaznamkov. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© Tienda Demo de Magento. Todos los derechos reservados