Bufo

Moja košarica:

0 item(s) - 0,00 €
Vaša nakupovalna košarica je prazna.

0

Več pogledov

Zlati lan BIO 500g

Na voljo: Ni na zalogi

111,00 €

Hiter pregled

Zlati lan iz ekološke pridelave LA BIO IDEA je eno najbogatejših rastlinskih virov Omega3 in Omega6 maščobnih kislin, ki nam jih ponudi v zavidljivem razmerju 60:15. Semena vsebujejo veliko vlaknin, ki pospešujejo prebavo in čistijo naše črevesje. Semena lahko dodajamo različnim jedem ali jih vmešamo v testo za kruh. Priporočjivo jih je uživati vsak dan, predvsem zmleta, saj na takšen način telo lažje uporabi vse koristne sestavine. Zmleta semena jemo zjutraj za zajtrk kot dodatek k jogurtu, skuti, kosmičem ali sadnim mešanicam, lahko jih potrosimo po solati ali dodamo v jed na koncu kuhanja.

fssa

Podrobnosti

Sestavine: Zlati lan iz kontrolirane ekološke pridelave.

Kljub skrbnemu čiščenju pakirne linije obstaja možnost, da izdelek vsebuje sledi arašidov, oreščkov, žit (glutena), soje, laktoze in sezamovega semena.


BIO Lan (Linum usitatissimumje eno najbogatejših rastlinskih virov Omega3 in Omega6 maščobnih kislin, ki nam jih ponudi v zavidljivem razmerju  60:15. Semena vsebujejo veliko vlaknin, ki pospešujejo prebavo in čistijo naše črevesje. Semena lahko dodajamo različnim jedem ali jih vmešamo v testo za kruh. Priporočjivo jih je uživati vsak dan, predvsem zmleta, saj na takšen način telo lažje uporabi vse koristne sestavine. Zmleta semena jemo zjutraj za zajtrk kot dodatek k jogurtu, skuti, kosmičem ali sadnim mešanicam, lahko jih potrosimo po solati ali dodamo v jed na koncu kuhanja.

Pomembno je, da semena meljemo sproti, saj drugače hitro oksidirajo in pričnejo izgubljati na svoji vrednosti.

 

Zaznamki izdelka

Uporabite presledke za ločevanje zaznamkov. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© Tienda Demo de Magento. Todos los derechos reservados