Bufo

Moja košarica:

0 item(s) - 0,00 €
You have no items in your shopping cart.

0

Više pogleda

Rdeča leča BIO 500g

Availability: Nema na skladištu

111,00 €

Kratki opis

Rdeča leča iz ekološke pridelave La BIO IDEA je nizkokalorično živilo, ki zaradi visoke vsebnosti vlaknin odlično pospešuje presnovo, kljub temu pa smo po zaužitju še lep čas siti.

fssa

Detalji

Sestavine: Rdeča leča iz kontrolirane ekološke pridelave.

Kljub skrbnemu čiščenju pakirne linije obstaja možnost, da izdelek vsebuje sledi arašidov, oreščkov, žit (glutena), soje, laktoze in sezamovega semena.

Rdeča leča spada med najmehkejše leče saj je že olupljena in se zato kuha najkrajši čas. Surova je lepe lososovo rdeče barve in postane rumena ko se skuha. Odlična je v juhah in pirejih. Leča je nizkokalorično živilo, ki zaradi visoke vsebnosti vlaknin odlično pospešuje presnovo, kljub temu pa smo po zaužitju še lep čas siti.


Leča (Lens ensculenta)

Leča izvira iz centralne Azije, kjer so jo gojili že pred 10.000 leti. Spada me najstarejše gojene rastline na svetu.

V zdravi prehrani je izredno cenjena saj vsebuje vse esencialne aminokisline, ki jih naše telo potrebuje. Poleg tega je bogat vir vlaknin, beljakovin, vitaminov in mineralov, od katerih vsebuje predvsem veliko B vitamina, železa, magnezija in cinka.

Zaradi visoke vsebnosti železa je izredno pomembna v prehrani vegetarjancev, saj lahko s svojo sestavo odlično nadomesti meso ali ribe.


 

 

 

 

 


 

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© BUFO EKO d.o.o. Vse oravice pridržane. All Rights Reserved.