Bufo

Moja košarica:

0 item(s) - 0,00 €
Vaša nakupovalna košarica je prazna.

0

Več pogledov

Rdeča leča BIO 500g

Na voljo: Ni na zalogi

111,00 €

Hiter pregled

Rdeča leča iz ekološke pridelave La BIO IDEA je nizkokalorično živilo, ki zaradi visoke vsebnosti vlaknin odlično pospešuje presnovo, kljub temu pa smo po zaužitju še lep čas siti.

fssa

Podrobnosti

Sestavine: Rdeča leča iz kontrolirane ekološke pridelave.

Kljub skrbnemu čiščenju pakirne linije obstaja možnost, da izdelek vsebuje sledi arašidov, oreščkov, žit (glutena), soje, laktoze in sezamovega semena.

Rdeča leča spada med najmehkejše leče saj je že olupljena in se zato kuha najkrajši čas. Surova je lepe lososovo rdeče barve in postane rumena ko se skuha. Odlična je v juhah in pirejih. Leča je nizkokalorično živilo, ki zaradi visoke vsebnosti vlaknin odlično pospešuje presnovo, kljub temu pa smo po zaužitju še lep čas siti.


Leča (Lens ensculenta)

Leča izvira iz centralne Azije, kjer so jo gojili že pred 10.000 leti. Spada me najstarejše gojene rastline na svetu.

V zdravi prehrani je izredno cenjena saj vsebuje vse esencialne aminokisline, ki jih naše telo potrebuje. Poleg tega je bogat vir vlaknin, beljakovin, vitaminov in mineralov, od katerih vsebuje predvsem veliko B vitamina, železa, magnezija in cinka.

Zaradi visoke vsebnosti železa je izredno pomembna v prehrani vegetarjancev, saj lahko s svojo sestavo odlično nadomesti meso ali ribe.


 

 

 

 

 


 

Zaznamki izdelka

Uporabite presledke za ločevanje zaznamkov. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© Tienda Demo de Magento. Todos los derechos reservados