Bufo

Moja košarica:

0 item(s) - 0,00 €
Vaša nakupovalna košarica je prazna.

0

Pogoji poslovanja

 

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine BUFO so sestavljeni v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Spletna trgovina BUFO je namenjena vsem fizičnim ter pravnim osebam. Naročanje v spletni trgovini poteka v slovenskem jeziku prek spleta 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu. Izbirate in naročate lahko izdelke, ki so vam na voljo v seznamu izdelkov. Vsi izdelki, navedeni na teh straneh, so na voljo do odprodaje zalog.

Vse cene so navedene v evro denarni enoti (€) ter že vključujejo 22% oziroma 9,5 % davek na dodano vrednost. Cene za izbrano blago veljajo na dan nakupa, na dan zaključka in oddaje naročila. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupev takoj prejme elektronsko sporočilo o statusu - Naročilo potrjeno. Od tega trenutka so vsi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Pogodba bo shranjena na sedežu podjetja.

Naročanje

Začetek nakupa

V spletni trgovini BUFO boste našli več možnih orodij za nakupovanje:

 • Iskalnik, kamor vpišete ključno besedo - iskani izdelek
 • Seznam izdelkov- skupin izdelkov: Olja in masla, Super hrana- Prehranska dopolnila, Testenine in omake, Vložnine in kis,  Žita in mlevski izdelki, Dodatki za peko, Mlevski izdelki, Sladkor in Sladila, Stročnice in Riž, Semena, Suho sadje, Oreščki, Začimbe, Kava in čaj, Prigrizki, Sladki program in Razno. Te skupine so še nadalje razdeljene, kar omogoča ožanje nabora izdelkov v nadaljevanju,
 • Šest oken zgornjega seznama: seznam oddelkov spletne trgovine in portala BIO TRGOVINA
 • Domov: ki se nahaja levo zgoraj s klikom na hišico ali logotip podjetja in omogoča, da se vrnete na prvo stran portala na kateri imate seznam novih izdelkov in izdelkov, ki so v akciji.

 

Najden izdelek

Podstran z izbranim izdelkom je zadnja postaja pred dodajanjem izdelka v košarico. Vsebuje veliko informacij o izdelku, s katerimi si lahko pomagate pri odločitvi ali nadaljevanju nakupa. Pod imenom izdelka je naveden kratek opis in cena. Zgoraj levo je slika izdelka, ki se s prehodom miške avtomatsko poveča za boljšo vidljivost. Veliki oranžni gumb pod imenom izdelka je namenjen dodajanju vašega izdelka v košarico. Navedena je tudi razpoložljivost izdelka. Dodatne možnosti, ki so prikazane pod opisom izdelka in njegovih osnovnih značilnosti so namenjene tistim z odprtim računom v spletni trgovini BUFO. Te dodatne aplikacije so dodajanje izdelka na listo želja, pošiljanje izdelka prijatelju, kategorija primerjaj in možnost ocenitve artikla. Pod vsemi podatki je pod nazivom Podrobnosti, dodaten razširjen opis izdelka in informacije o uporabi in pripravi ter še mnogo drugega.

 

Dodajanje v košarico, izbor načina dostave in načina plačila.

Izdelke lahko v košarico dodate tudi brez klika na artikel oziroma ko se nahajate v posameznih oddelkih s klikom na gumb V košarico pod proizvodom.

Ko ste dodali izdelek v košarico lahko z nakupom nadaljujete. Količino izbranega izdelka lahko spremenite na začetku, med in na koncu nakupa.

Stanje vaše košarice lahko spremljate med nakupom v kategoriji Košarica na zgornji desni strani strani. S klikom na željen gumb vas preusmeri na stran izdelka kjer lahko uredite vaš nakup. Ko nakup uredite, dodate, odstranite artikel ali spremenite količino, kliknete na gumb Posodobi nakupovalno košarico, košarica se nato posodomi na osnovi vaših podatkov. Nato lahko nadaljujete z nakupom ali pa se pomaknete proti Blagajni s klikom na gumb Nadaljujte na Blagajno.

 

Nakup zaključite v naslednjih korakih:

  • - Vnos podatkov za dostavo: vnesete ime, priimek, naslov, mesto, poštno številko, državo in vaš telefon. Označite ikono za dostavo na navedeni naslov.
  • - Način dostave: označite način dostave. Imate dve opciji ( Pošta Slovenije ali DPD ) ali preko osebnega prevzema.
  • - Način plačila: izbirate lahko med Paypalom, preko bančnega nakazila ali po povzetju. V primeru, da imate kupon v spodnji prazni kvadratek vnesite kodo kupona.
  • - Zaključite nakup: s pregledom vašega naročila,ki se vam prikaže desno zgoraj, potrdite nakup s klikom na gumb Naroči. Nakup boste opravili samo pod pogojem, da se strinjate z našimi pogoji poslovanja, katere si lahko preberete v kategoriji podpora, spodaj na strani. Če se z našimi pogoji strinjate označite kvadratek nad gumbom Naroči. V primeru, da bi želeli spremeniti vsebino vaše košarice se lahko vrnete nazaj s klikom na katero od kategorij zgoraj. Vaše naročilo bo s tem oddano. Zanj bomo poskrbeli takoj oziroma v najkrajšem možnem času, saj so zadovoljne stranke naša prioriteta.

 

Plačilo, Cenovna politika & Promocije

Načini plačila in plačilni pogoji

Spletna trgovina omogoča naslednje načine plačila:

 • z gotovino al kartico ob prevzemu v trgovini podjetja (velja spletna cena brez plačila poštnine)
 • z gotovino ob prevzemu na zahtevanem naslovu (velja spletna cena + cena dostave)
 • po plačilu s kartico ali preko paypala (velja spletna cena + cena dostave)
 • po predračunu z nakazilom na račun in prevzemom na sedežu podjetja (velja spletna cena brez plačila poštnine)
 • po predračunu z nakazilom na račun in prevzemu na zahtevanem naslovu (velja spletna cena + cena dostave)

 

Plačilo po povzetju

Pri izbiri dostave z dostavno službo (Pošta Slovenije in DPD) in plačila po povzetju bomo vsa naročila, opravljena na delovni dan do 12. ure, odpremili še isti dan. Pošiljka bo pri vas najkasneje v 3 delovnih dneh, običajno pa že naslednji delovni dan v tem primeru je možnost plačila le z gotovino. Zato morate biti ne glede na vrednost naročila, ob prevzemu vedno osebno prisotni.

 

Plačilo po predračunu
Predračun prejmete na vaš e-mail naslov z vsemi plačilnimi pogoji za nakazilo. Pošiljka vam bo dostavljena, ko plačilo vašega predračuna prispe na naš račun. Rok veljavnosti predračuna je 8-dni od prejema na vaš e-mail naslov.

 

Plačilo po paypalu 
Plačilo po paypalu je možno pri nakupu nad 30 €.

 

Plačilo na sedežu podjetja
Če se odločite za osebni prevzem naročenega blaga, vas bo blago čakalo na sedežu podjetja kupnino lahko v celoti poravnate ob prevzemu. Po e-pošti vas bomo obvestili, kdaj bo naročeno blago pripravljeno za prevzem. Blago lahko potem prevzamete kadar koli med delovnim časom od ponedeljka do petka med 9.00 do 15.00 ure.. Pri osebnem prevzemu lahko plačate z gotovino ali kartico. Seveda je prevzem na sedežu podjetja brezplačen in se ne obračuna. Možna so plačila le v enkratnem znesku.

 

Varovanje podatkov
Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke obravnavali zaupno, jih skrbno varovali in v nobenem primeru posredovali ali prodajali tretjim osebam (izjeme v primeru nezakonitega delovanja v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi). Pridobljene podatke bomo uporabljali le za nemoteno izvedbo nakupov, statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja spletnih strani in storitev ter v primeru, če se boste odločili, za pošiljanje elektronskih novic in ponudb.

 

Odveza odgovornosti
Kljub prizadevanju za stalno ažuriranost trgovine in dobavnih rokov se lahko zgodi, da se podatki o lastnostih artiklov, njihovi ceni ali dobavi spremenijo tako hitro, da ne uspemo popraviti podatkov in so artikli še vedno nespremenjeni na seznamu spletne trgovine. V takem primeru bomo kupca obvestili o spremembah in mu omogočili preklic naročila ali vračilo morebitnega predplačila.

 

 • Spletna trgovina BIO TRGOVINA je namenjena vsem fizičnim ter pravnim osebam. Naročanje v spletni trgovini poteka v slovenskem jeziku prek spleta 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu. Izbirate in naročate lahko izdelke, ki so vam na voljo v seznamu izdelkov. Vsi izdelki, navedeni na teh straneh, so na voljo do odprodaje zalog. Vse cene vsebujejo DDV. Cene za izbrano blago veljajo na dan nakupa, na dan zaključka in oddaje naročila. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec takoj prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vsi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Pogodba bo shranjena na sedežu podjetja)

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© Tienda Demo de Magento. Todos los derechos reservados