Bufo

Moja košarica:

0 item(s) - 0,00 €
You have no items in your shopping cart.

0

Više pogleda

Mešane stročnice vložene BIO 400g

Availability: Nema na skladištu

1,09 €

Kratki opis

Stročnice so odličen vir beljakovin in imajo nizko vsebnost maščob. So izredno pomembne za zdravo srce. V kombinaciji z žiti v telesu tvorijo vitamin B12. Pri prehrani so izredno pomembne zato jih imejmo na jedilniku vsaj dva do trikrat na teden.

fssa

Detalji

Kuhane, vložene, ekološko pridelane stročnice La BIO IDEA  so primerne za pripravo številnih, zanimivih jedi. Od solat, juh, enolončnic ali kot priloga k raznovrstnim jedem. Lahko jih uporabljamo po želji, za pripravo solat naravnost iz pločevinke, drugače pa jih samo segrejemo oziroma malce pokuhamo, da združimo okus z ostalim sestavinami. Leča in čičerika sta bili v preteklosti malce zapostavljeni živili, ki zaradi svojih prehranskih lastnosti predvsem kot ekološki živili zopet pridobivata na veljavi.

Stročnice so odličen vir beljakovin in imajo nizko vsebnost maščob. So izredno pomembne za zdravo srce. V kombinaciji z žiti v telesu tvorijo vitamin B12. Pri prehrani so izredno pomembne zato jih imejmo na jedilniku vsaj dva do trikrat na teden. Naj bo to, fižol, soja, rdeča ali zelena leča vse ekološko pridelane stročnice imajo odličen okus, v kuhinji jih lahko pripravimo na nešteto načinov.

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© BUFO EKO d.o.o. Vse oravice pridržane. All Rights Reserved.