Bufo

Moja košarica:

0 item(s) - 0,00 €
Vaša nakupovalna košarica je prazna.

0

Več pogledov

Laneno olje BIO 250ml - PREMIUM

Na voljo: Ni na zalogi

5,72 €

Hiter pregled

Laneno olje BUFO ORGANIC je narejeno s hladnim stiskanjem ekološko pridelanih lanenih semen. Spada med najbogatejše rastlinske vire nenasičenih esencialnih maščobnih kislin, predvsem linolenske Omega3, ki jo vsebuje več kot 50%. Odlično se obnese v kombinaciji s proteinsko hrano, predvsem s skuto in mlečnimi izdelki. Linolenska Omega 3 maščobna kislina (LA) prispeva k uravnavanju ravni holesterola v krvi.

fssa

Podrobnosti

Laneno olje 250ml - PREMIUM

Laneno olje BUFO ORGANIC je narejeno s hladnim stiskanjem ekološko pridelanih lanenih semen. Ekološko laneno olje spada med najbogatejše rastlinske vire nenasičenih esencialnih maščobnih kislin, predvsem linolenske Omega3 (LA) maščobne kisline, ki jo vsebuje več kot 50%. Uporabljamo ga kot dodatek raznovrstnim jedem. Odlično se obnese v kombinaciji s proteinsko hrano, predvsem s skuto in mlečnimi izdelki, kjer je priporočen dodatek 2-3 jedilne žlice na dan. Dodajamo ga lahko tudi mešanicam za zajtrk. Olja ne segrevamo in ga ne dodajamo toplim jedem.

Linolenska Omega3 esencialna maščobna kislina (LA) prispeva k uravnavanju ravni holesterola v krvi.


Tabela hranilnih vrednosti:

  100g 100ml
Energijska vrednost  3700 KJ / 900 kcal 3434 KJ / 835 kcal
Maščobe 100g 92,8g
- od tega nasičene maščobne kisline    11,6g 10,8g
- od tega mononenasičene maščobne kisline    19,9g 18,5g
- od tega polinenasičene maščobne kisline 68,7g 63,8g
Ogljikovi hidrati 0g 0g
- od tega sladkorji 0g 0g
Prehranske vlaknine 0g 0g
Beljakovine 0g 0g
Sol 0g 0g

Zakaj so naši izdelki PREMIUM kvatete:

zato, ker so pakirani v posebne vijolične steklenice in kozarce, ki se odlikujejo po svoji visoki kakovosti in so sposobni nuditi optimalno zaščito pred škodljivimi učinki svetlobe.Vijolično steklo namreč prepušča samo koristni spekter svetlobe in posledično pripomore, ne samo k podaljšanju roka trjanja, ampak tudi k izboljšanju živila, ki ga v takšnem kozarcu ali steklenici hranimo.

Obstaja širok spekter razpoložljivih materialov za embalažo od katerih pa mnogi prepuščajo vidno svetlobo in s tem povzročajo propadanje fotosenzitivnih sestavin.

Sonce oddaja vidne in nevidne svetlobe žarke. Vidni spekter postane opazen našim očem, ko je bela svetloba speljana skozi stekleno prizmo. Istočasno svetloba vsebuje tudi del žarkov, ki so nevidni našim očem in ležijo v radiju elektromagnetnih valovnih dolžin - infrardeče in UV-A. Sončna svetloba omogoča rast vseh rastlin in zorenje plodov. Če so sončnim žarkom izpostavljene še potem ko so dosegle svojo zrelost, učinek svetlobe pospešuje propadanje molekularnih struktur. Prav tako propadajo molekularne strukture živil, ki niso pravilno embalirana oziroma jim embalaža ne nudi pravilne zaščite.

Steklo je praviloma najprimernejši material za embaliranje živil. Je kemijsko zelo stabilno in v večini primerov ne more priti do izluženja strupenih snovi v živillo. Embalirano živilo v steklenicah ali kozarcih je najbolj varno pred negativnimi vplivi. Vendar je za zaščito živil pomebno izbrati pravilno barvo in sestavo steklenega materiala. Zato smo za naše izdelke izbrali le najboljše - Vijolično steklo, ki blokira celoten spekter vidne svetlobe in hkrati omogoča prodiranje žarkov UV-A in IR. UV svetloba je nevidna in visokoenergijska. Vijolično steklo jo absorbira in shrani v notranjosti embalaže, kar posledično pozitivno vpliva tudi na sestavine, ki jih v takšni embalaži hranimo.

Zaznamki izdelka

Uporabite presledke za ločevanje zaznamkov. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© Tienda Demo de Magento. Todos los derechos reservados