Bufo

Moja košarica:

0 item(s) - 0,00 €
Vaša nakupovalna košarica je prazna.

0

Kdo smo

V podjetju Bufo Eko d.o.o. se ukvarjamo s proizvodnjo, predelavo, veleprodajo in maloprodajo kakovostnih izdelkov iz kontrolirane ekološke pridelave.

Naši družbi želimo ponuditi izdelke, ki so pomembni za zdrav način življenja. Zdrava prehrana je poleg gibanja osnova za zdrav način življenja zato smo se odločili, da vam ponudimo izdelke iz kontrolirane ekološke pridelave. Kot zagotovilo kakovosti imamo ekološki certifikat, s katerim dokazujemo, da smo kontrolirani s strani pristojnih inštitucij in zagotavljamo neoporečnost naših proizvodov.

Prizadevamo si dvigniti kvaliteto prehrane v družbi in zavedanja o pomenu čiste hrane ter predvsem čistega življenjskega prostora, ki smo ga dolžni ohraniti tudi za prihodnje rodove.

Naš uspeh temelji na kakovosti, strokovnosti, zanesljivosti in hitri odzivnosti. Stalna vlaganja v podjetje nam omogočajo prilagajanje potrebam na trgu. Z dolgoletnimi izkušnjami in pridobljenim znanjem iz področja ekološke prehrane, našim kupcem zagotavljamo strokovno svetovanje in najugodnejšo rešitev.

 

 

 

 

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© Tienda Demo de Magento. Todos los derechos reservados