Bufo

Моя корзина:

0 item(s) - 0,00 €
Ваша корзина покупок пуста.

0

Čaj - filter vrečke

Ekološki čaj

15 шт.

Список  Сетка 

 1. Čaj Ceylon črni BIO 10x1,5g

  Čaj Ceylon črni BIO 10x1,5g

  Ekološko pridelan črni čaj Cejlon je izjemne kakovosti in ima osvežujoč ter poln okus. Čaj raste na višje ležečih plantažah otoka Šrilanka, kjer prijetna topla in vlažna klima omogoča hitro rast.

  Узнать больше
 2. Čaj Darjeeling črni BIO 10x1,75g

  Čaj Darjeeling črni BIO 10x1,75g

  Ekološko pridelan črni čaj Darjeeling vrhunske kakovosti, je pridelan ob vznožju Himalaje in ima svež, aromatičen okus. Območje Darjeeling leži v severovzhodni Indiji, ob vznožju Himalaje, kjer igra dežja, megle in sonca omogoča rast čaja s svežim cvetličnim okusom. 

  Узнать больше
 3. Čaj Earl Grey črni BIO 10x1,75g

  Čaj Earl Grey črni BIO 10x1,75g

  Ekološko pridelan črni čaj Earl Grey je blag dišeči čaj osvežilnega in tipičnega grenkosladkega okusa. Čaj je dobil ime po angleškem predsedniku vlade Earlu Charlesu Greyu Britanskemu, ki je bil predsednik vlade med leti 1830 in 1834.

  Узнать больше
 4. Čaj English Breakfast črni BIO 10x1,75

  Čaj English Breakfast črni BIO 10x1,75

  Ekološko pridelan črni čaj English breakfast je čaj temno rdeče barve in z močnim, rahlo pikantnim okusom. Za uspešen pričetek dneva in prijetnejši okus mu lahko dodamo malo mleka. 

  Узнать больше
 5. Čaj Gozdni sadeži črni BIO 10x1,75g

  Čaj Gozdni sadeži črni BIO 10x1,75g

  Ekološko pridelana mešanica črnega čaja in gozdnih sadežev daje slasten sadni okus gozdnih sadežev, hkrati pa ostaja zaradi črnega čaja okus dovolj  aromatičen.

  Узнать больше
 6. ČaJ Honeybush BIO 10x1,75g

  ČaJ Honeybush BIO 10x1,75g

  Honeybush čaj iz ekološke pridelave je zeliščni čaj z nežnim okusom, ki spominja na okus medu. Honeybush je bogat z minerali in antioksidanti. Ima nizko vsebnost tanina in ne vsebuje kofeina.

  Узнать больше
 7. Čaj Jabolko/cimet črni BIO 10x1,75g

  Čaj Jabolko/cimet črni BIO 10x1,75g

  Čaj iz ekološke pridelave z okusom jabolka in cimeta vam zagotavlja enkraten okus. Čaj diši po cimetu in ima zaključen okus po jabolku. Zaradi dodatka črnega čaja pa ostaja okus še vedno dovolja aromatičen.

  Узнать больше
 8. Čaj Jasminov zeleni BIO 10x1,5g

  Čaj Jasminov zeleni BIO 10x1,5g

  Ekološko pridelan zeleni čaj je lahek, osvežilen in aromatičen čaj. Nežen jasmin pa ima sproščujoč učinek. Čajne lističe zelenega čaja položijo na aromatične cvetove jasmina, da se razvije prijeten vonj in nežna aroma.

  Узнать больше
 9. Čaj Limeta zeleni BIO 10x1,75

  Čaj Limeta zeleni BIO 10x1,75

  Zeleni čaj iz ekološke pridelave z dodatkom avstralske limonine mirte, da čaju svež okus in limonino aromo ter osvežilni značaj. Limonina mirta prihaja iz Avstralije in je po svoji sestavi 90% podobna agrumom, zato se v kulinariki dostikrat uporablja kot nadomestek limone. 

  Узнать больше
 10. Čaj Mango/pomaranča črni BIO 10x1,75g

  Čaj Mango/pomaranča črni BIO 10x1,75g

  Čaj iz ekološke pridelave z okusom manga in pomaranče ima močno sadno aromo, hkrati pa ostaja zaradi črnega čaja okus dovolj aromatičen. 

  Узнать больше
 11. Čaj Maté z lavando BIO 10x1,5g

  Čaj Maté z lavando BIO 10x1,5g

  Maté čaj iz ekološke pridelave z dodatko lavande je osvežilen in poživljajoč zeliščni čaj. Maté je s svojo svežino, poživljajočim učinkom ter nekoliko kislo, sladko in grenko aromo nacionalna pijača v Južni Ameriki. Pitje Maté čaja je družbeni dogodek, poleg tega pa mu pripisujejo več koristnih učinkov, kot je zniževanje holesterola in pomoč pri preprečevanju višinske bolezni.

  Узнать больше
 12. Čaj Rooibos BIO 10x1,5g

  Čaj Rooibos BIO 10x1,5g

  Rooibos čaj je nacionalna pijača Južne Afrike. Rooibos iz ekološke pridelave je sladka aromatična pijača rdeče barve z nizko vsebnostjo tanina in teina, bogat vir mineralov in ne vsebuje kofeina. Slasten napitek za pitje zvečer.

  Узнать больше
 13. Čaj Rooibos pomaranča BIO 10x1,75g

  Čaj Rooibos pomaranča BIO 10x1,75g

  Dišeč in sladek Rooibos čaj aromatiziran s pomarančo iz ekološke pridelave je aromatična zeliščna pijača rdeče barve z nizko vsebnostjo tanina in teina, bogat vir mineralov in ne vsebuje kofeina. Slasten napitek za pitje zvečer.

  Узнать больше
 14. Čaj Zeleni BIO 10x1,75g

  Čaj Zeleni BIO 10x1,75g

  Lahek, osvežilen in aromatičen zeleni čaj iz ekološke pridelave. Sveži lističi so poparjeni in posušeni takoj potem ko so pobrani.

  Узнать больше
 15. Čaj Zeleni z meto BIO 10x1,5g

  Čaj Zeleni z meto BIO 10x1,5g

  Zeleni čaj iz ekološke pridelave z dodatkom mete je lahek in aromatičen zeleni čaj. Prijeten in osvežilen čaj z blagim poživljajočim značajem. 

  Узнать больше

15 шт.

Список  Сетка 

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© Magento Онлайн Магазин. Все права защищены.