Bufo

Moja košarica:

0 item(s) - 0,00 €
Vaša nakupovalna košarica je prazna.

0

Več pogledov

Ješprenj BIO 500g

Na voljo: Ni na zalogi

111,00 €

Hiter pregled

Ječmen  iz ekološke pridelave La BIO IDEA bi lahko uvrstili kar med super živila. Vsebuje skoraj 10x več kalcija kot mleko in mnogo več C vitamina kot limona, da o beljakovinah sploh ne govorimo. Prehransko je eno najbogatejših žit in bi ga morali imeti na našem krožniku večkrat na teden. 

fssa

Podrobnosti

Sestavine: Oluščeni ječmen iz kontrolirane ekološke pridelave.

Kljub skrbnemu čiščenju pakirne linije obstaja možnost, da izdelek vsebuje sledi arašidov, oreščkov, soje, laktoze in sezamovega semena.

Ječmen (Hordeum vulgare) bi lahko uvrstili kar med super živila. Nahaja se prav pred našim nosom, vendar ga največrat žal ne opazimo. Vsebuje skoraj 10x več kalcija kot mleko in mnogo več C vitamina kot limona, da o beljakovinah sploh ne govorimo. Prehransko je eno najbogatejših žit in bi ga morali imeti na našem krožniku večkrat na teden. Njegovim lastnostim se ima seveda zahvaliti eden nabolj znanih zvarkov na svetu – govorimo seveda o pivu. Saj je prav ječmenov slad tista sestavina, ki mu daje značilno barvo, še posebno temnim sortam piva.


Žita so človekova osnovna hrana že od pradavnine. Nekatera, kot so pšenica, rž, pira, ječmen itd. so v naši prehrani že dolgo  uveljavljena, zopet druga, kot  amarant, kvinoja ter kamut, pa so novost na našem jedilniku. Pravzaprav so novost v prehrani Evropejcev, medtem, ko se določena ljudstva po svetu z njimi prehranjujejo že tisočletja.

 

Zaznamki izdelka

Uporabite presledke za ločevanje zaznamkov. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© Tienda Demo de Magento. Todos los derechos reservados