Bufo

Moja košarica:

0 item(s) - 0,00 €
Vaša nakupovalna košarica je prazna.

0

Več pogledov

Fižol rdeči ledvičasti BIO 500g

Na voljo: Ni na zalogi

111,00 €

Hiter pregled

Rdeči fižol iz ekološke pridelave LA BIO IDEA vsebuje aktivne antioksidante antocianine, ki mu dajejo značilno rdečo barvo in vzpodbujajo krvni obtok ter nižajo količino holesterola v krvi. Rdeči fižol je beljakovinsko bogato živilo, ki v kombinaciji z žitaricami nudi telesu vse potrebne esencialne aminokisline. Vsebuje minerale kot so: železo, cink, magnezij, baker, fosfor, kalcij, kalij, mangan in selen ter vitamine iz skupine B. Fižol ima na splošno nizek glikemični indeks in spodbuja prebavo, zato ga imejmo na jedilniku večkrat na teden.

fssa

Podrobnosti

Sestavine: Fižol rdeči ledvičasti iz kontrolirane ekološke pridelave.

Kljub skrbnemu čiščenju pakirne linije obstaja možnost, da izdelek vsebuje sledi arašidov, oreščkov, žit (glutena), soje, laktoze in sezamovega semena.


Rdeči fižol podobno kot njegov sorodnik fižol Adzuki, spada po zadnjih raziskavah med živila z največ antioksidanti. Ob bok ga lahko postavimo celo borovnicam. Rdečemu fižolu dajejo njegovo značilno rdečo barvo antocianini, ki so njegovi najbolj aktivni antioksidanti. V rastlini se nahajajo zato, da jo obvarujejo pred mikrobi in insekti, naše telo pa varujejo pred prostimi radikali (odpadnimi celicami kisika) in s tem posledično pred nastankom mnogih bolezni. Antocianini vzpodbujajo krvni obtok in nižajo količino holesterola v krvi.

Rdeči fižol prihaja k nam iz Južne Amerike. Je beljakovinsko bogato živilo, ki v kombinaciji z žitaricami nudi telesu vse potrebne esencialne aminokisline. Vsebuje minerale kot so: železo, cink, magnezIj, baker, fosfor, kalcij, kalij, mangan in selen ter vitamine iz skupine B. Fižol ima na splošno nizek glikemični indeks in spodbuja prebavo, zato ga imejmo na jedilniku večkrat na teden.

Priprava: Fižol namakamo čez noč, vodo zamenjamo in kuhamo od 30-40minut.

Zaznamki izdelka

Uporabite presledke za ločevanje zaznamkov. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© Tienda Demo de Magento. Todos los derechos reservados