Bufo

Moja košarica:

0 item(s) - 0,00 €
Vaša nakupovalna košarica je prazna.

0

Drugo

Izdelkov: 5

Seznam  Mreža 

 1. Kokosova moka BIO 200g

  Kokosova moka BIO 200g

  Kokosova moka iz ekološke pridelave LA BIO IDEA je narejena iz zmletega kokosovega mesa. Vsebuje veliko prehranskih vlaknin in ne vsebuje glutena. Kokosova moka ima tudi nizek glikemični indeks in nizko vsebnost ogljikovih hidratov. Vmešamo jo lahko v jutranje kosmiče ali jogurt. Uporabljamo jo lahko pri pripravi sladic, omak, napitkov, kruha ali peciva. Prefinjen okus pa bodo z dodatkom kokosove moke dobile tudi juhe in enolončnice.

  Več
  111,00 €

  Ni na zalogi

 2. Limonin sok BIO - LEMON PLUS 200ml

  Limonin sok BIO - LEMON PLUS 200ml

  Ekološki limonin sok. V pokrovčku se skriva pravo limonino olje iz lupine. Ob stiskanju se vsebina zmeša z oljem iz pokrovčka in daje soku svežo prijetno aromo. Namenjen je za polivke, sladice ali ostale jedi in seveda kot napitek v čaju ali hladni vodi.

  Več
  1,05 €

  Ni na zalogi

 3. Limonin sok v steklenici BIO 500ml
 4. Magnezijev klorid BIO 300g - MgCl2.6H2O

  Magnezijev klorid BIO 300g - MgCl2.6H2O

  Magnezijev klorid je posušena morska voda, ki ji je bil s postopkom segrevanja odstranjen natrijev klorid oziroma kuhinjska sol. Kot prehransko doponilo se uživa razredčen v kozarcu vode najbolje med jedjo. V prehrani se uporablja tudi kot sirilo za sojino mleko (1g v malce vode razredčenega magnezijeva klorida na 1L sojinega mleka).  Uporabljamo ga lahko tudi kot kopalno sol, v razmerju 1:1 s prekuhano vodo pa kot sredstvo za masažo.


  Več
  3,80 €

  Ni na zalogi

 5. Rožičeva moka BIO (BUFO ORGANIC) 500g

  Rožičeva moka BIO (BUFO ORGANIC) 500g

  Rožiči (Ceratonia siliqua) so sladki plodovi zimzelenega drevesa rožičevca. So dober vir prehranskih vlaknin, ki pomagajo pri prebavi, saj v črevesju nase vežejo strupene snovi. Bio rožičeva moka BUFO ORGANIC se zaradi čokoladi podobnega okusa lahko uporablja kot nadomestek čokolade. Vmešamo jo v mleko in pripravimo kakavu podoben napitek. Odlično se obnese pri peki sladic, kakor tudi pri pripravi presnih jedi.

  Več
  111,00 €

  Ni na zalogi

Izdelkov: 5

Seznam  Mreža 

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© Tienda Demo de Magento. Todos los derechos reservados