Bufo

Moja košarica:

0 item(s) - 0,00 €
Vaša nakupovalna košarica je prazna.

0

Dodatki za peko

Izdelki 31 do 35 od skupno 35

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Seznam  Mreža 

 1. Trsni sladkor zlati BIO (BUFO ORGANIC) 650g

  Trsni sladkor zlati BIO (BUFO ORGANIC) 650g

  Sladkorni trs (Saccharum officinarum), je osnovna rastlina za proizvodnjo trsnega sladkorja. Bio zlati trsni sladkor BUFO ORGANIC ima prijetno sladko aromo in lepo zlato barvo. Primeren je za slajene tako hladnih kot toplih jedi, raznih napitkov, koktajlov, jogurtov ter za pripravo peciva in slaščic. Z njim lahko pripravljamo različne marmelade, džeme in sladke vložnine. Priporočamo uživanje v zmernih količinah.

  Več
  111,00 €

  Ni na zalogi

 2. Utrjevalec za stepeno smetano BIO 4x8g

  Utrjevalec za stepeno smetano BIO 4x8g

  BIO utrjevalec za stepeno smetano Lecker`s bo stepeni smetani dal stabilnost, da bodo torte, peciva in sladice še toliko bolj privlačne. Utrjevalec bo poskrbel tudi, da bo stepena smetana obstojna dalj časa. Ena vrečka utrjevalca stepene smetane (8g), zadošča za 200-250 ml tekoče smetane.

  Več
  111,00 €

  Ni na zalogi

 3. Vanili sladkor z burbonsko vanilijo BIO 5x8g

  Vanili sladkor z burbonsko vanilijo BIO 5x8g

  BIO vanili sladkor z bourbonsko vanilijo Lecker`s, doda tortam, pecivom, sladicam, koktajlom, čajem... izjemen okus.Bourbonska vanilija spada v družino orhidej ime pa je dobila po otočju kjer jo pridelujejo (Bourbon Island, sedaj otočje Komori). Vanilija (Vanilla Planifolia), ki od tam prihaja pa je najbolj aromatična in prestižna na svetu in tudi samo vanilija, ki prihaja od tam, se lahko poimenuje "Bourbonska".

  Več
  111,00 €

  Ni na zalogi

 4. Želatina v lističih BIO 12 listov 20g

  Želatina v lističih BIO 12 listov 20g

  BIO želatina v lističih Lecker`s, je preprosta in vsestranska za uporabo. Ker je prozorna je primerna za pripravo tort, krem, želejev in žolc. Ena vrečka (12 lističev) želatine zadostuje za 1 liter tekočine. 

  Več
  111,00 €

  Ni na zalogi

 5. Želirno sredstvo (agar agar) BIO 30g

  Želirno sredstvo (agar agar) BIO 30g

  BIO želirno sredstvo (agar agar) Lecker`s, je narejeno iz različnih vrst rdečih morskih alg in je veganska alternativa želatini. Še posebej primerno je za pripravo želejev, krem, marmelad in tort, hkrati pa tudi za pripravo žolc in aspika. Želirna sposobnost je bistveno večja od navadne želatine - 1/2 čajne žličke agar agarja je ekvivalentna cca. štirim lističem želatine.

  Več
  111,00 €

  Ni na zalogi

Izdelki 31 do 35 od skupno 35

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Seznam  Mreža 

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© Tienda Demo de Magento. Todos los derechos reservados