Bufo

Moja košarica:

0 item(s) - 0,00 €
Vaša nakupovalna košarica je prazna.

0

Dodatki za peko

Izdelkov: 13

Seznam  Mreža 

 1. Aktivni suhi kvas BIO 9g

  Aktivni suhi kvas BIO 9g

  Ekološko žito, čista izvirska voda in encimi so podlaga za gojenje izbranih kvasovk, ki so v ekološkem aktivnem suhem kvasu Lecker`s. Ena vrečka (9g) ekološkega aktivnega suhega kvasa ustreza polovici kocke svežega kvasa in zadostuje za 500g moke.

  Več
  111,00 €

  Ni na zalogi

 2. Citronska kislina BIO 2x10g

  Citronska kislina BIO 2x10g

  Citronska kislina Lecker`s je odlična pri pripravi marmelad, džemov in želejev, saj poudarja okuse in podpira postopek želiranja. Istočasno deluje kot regulator kislosti in kot konzervans.

  Več
  111,00 €

  Ni na zalogi

 3. Kandirana limonina lupinica BIO 100g

  Kandirana limonina lupinica BIO 100g

  Kandirana limonina lupina iz ekološke pridelave Lecker`s, je pripravljena iz limonine lupine aromatične vrste limone z debelo lupino. Uporabimo jo lahko za peko božičnih sladkosti, zelo dobro pa popestri jutranje kosmiče in hitre sladice. Uživamo jo lahko tudi kot prigrizek.

  Več
  111,00 €

  Ni na zalogi

 4. Kandirana pomarančna lupinica BIO 100g

  Kandirana pomarančna lupinica BIO 100g

  Kandirana pomarančna lupina iz ekološke pridelave Lecker`s, je pripravljena iz pomarančne lupine aromatične vrste pomaranč z debelo lupino. Uporabimo jo lahko za peko božičnih sladkosti, zelo dobro pa popestri jutranje kosmiče in hitre sladice. Uživamo jo lahko tudi kot prigrizek.

  Več
  111,00 €

  Ni na zalogi

 5. Limonino olje BIO 4x2ml

  Limonino olje BIO 4x2ml

  Limonino olje iz ekološke pridelave Lecker`s je pridobljeno s hladnim stiskanjem limonine lupine limone vrste Citrus limon. V kuhinji je vsestransko uporabno. Uporabimo ga lahko za aromatiziranje peciv in omak, skutnih jedi, slaščic in desertnih prelivov. V solatnih prelivih pa doda prijetno svežino.

  Več
  111,00 €

  Ni na zalogi

 6. Pecilni prašek BIO 4x21g

  Pecilni prašek BIO 4x21g

  Z pecilnim praškom z vinskim kvasom Lecker`s bo vaše pecivo in sladice pripravljeno kot bi mignili. Pecilni prašek zagotavlja najboljše rezultate pri pečenju, ena vrečka (21g) pa zadostuje za 500g moke.

  Več
  111,00 €

  Ni na zalogi

 7. Pomarančno olje BIO 4x2ml

  Pomarančno olje BIO 4x2ml

  Pomarančno olje iz ekološke pridelave Lecker`s je pridobljeno s hladnim stiskanjem pomarančne lupine pomaranč vrste Citrus sinensis. V kuhinji je vsestransko uporabno. Uporabimo ga lahko za aromatiziranje peciv in omak, skutnih jedi, slaščic in desertnih prelivov. V solatnih prelivih pa doda prijetno svežino.

  Več
  111,00 €

  Ni na zalogi

 8. Posušeno kislo testo BIO 30g

  Posušeno kislo testo BIO 30g

  Kislo testo je eno najstarejših vrst testa, saj so namreč že pred 4000 leti egipčani fermentirali žito, da so pridobili kislo testo za nekvašen kruh. Posušeno kislo testo iz ekološke pridelave Lecker`s, doda vsem mešanim in polnozrnatim kruhom izjemno strukturo in poln, svež okus. Pripravljeno je iz 100% ržene polnozrnate moke s starter kulturami.

  Več
  111,00 €

  Ni na zalogi

 9. Preliv za torte BIO 2x15g

  Preliv za torte BIO 2x15g

  BIO prozorni tortni preliv Lecker`s, bo sadnemu pecivu in tortam dal odlično glazuro. Ena vrečka zadošča za 250ml vode oziroma soka.

  Več
  111,00 €

  Ni na zalogi

 10. Utrjevalec za stepeno smetano BIO 4x8g

  Utrjevalec za stepeno smetano BIO 4x8g

  BIO utrjevalec za stepeno smetano Lecker`s bo stepeni smetani dal stabilnost, da bodo torte, peciva in sladice še toliko bolj privlačne. Utrjevalec bo poskrbel tudi, da bo stepena smetana obstojna dalj časa. Ena vrečka utrjevalca stepene smetane (8g), zadošča za 200-250 ml tekoče smetane.

  Več
  111,00 €

  Ni na zalogi

 11. Vanili sladkor z burbonsko vanilijo BIO 5x8g

  Vanili sladkor z burbonsko vanilijo BIO 5x8g

  BIO vanili sladkor z bourbonsko vanilijo Lecker`s, doda tortam, pecivom, sladicam, koktajlom, čajem... izjemen okus.Bourbonska vanilija spada v družino orhidej ime pa je dobila po otočju kjer jo pridelujejo (Bourbon Island, sedaj otočje Komori). Vanilija (Vanilla Planifolia), ki od tam prihaja pa je najbolj aromatična in prestižna na svetu in tudi samo vanilija, ki prihaja od tam, se lahko poimenuje "Bourbonska".

  Več
  111,00 €

  Ni na zalogi

 12. Želatina v lističih BIO 12 listov 20g

  Želatina v lističih BIO 12 listov 20g

  BIO želatina v lističih Lecker`s, je preprosta in vsestranska za uporabo. Ker je prozorna je primerna za pripravo tort, krem, želejev in žolc. Ena vrečka (12 lističev) želatine zadostuje za 1 liter tekočine. 

  Več
  111,00 €

  Ni na zalogi

 13. Želirno sredstvo (agar agar) BIO 30g

  Želirno sredstvo (agar agar) BIO 30g

  BIO želirno sredstvo (agar agar) Lecker`s, je narejeno iz različnih vrst rdečih morskih alg in je veganska alternativa želatini. Še posebej primerno je za pripravo želejev, krem, marmelad in tort, hkrati pa tudi za pripravo žolc in aspika. Želirna sposobnost je bistveno večja od navadne želatine - 1/2 čajne žličke agar agarja je ekvivalentna cca. štirim lističem želatine.

  Več
  111,00 €

  Ni na zalogi

Izdelkov: 13

Seznam  Mreža 

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© Tienda Demo de Magento. Todos los derechos reservados