Bufo

Moja košarica:

0 item(s) - 0,00 €
Vaša nakupovalna košarica je prazna.

0

Podpora & Navodila

 • Odpošiljanje & Dostava

  Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo o predvidenem datumu dobave/dostave čim prej obvestili. Ob morebitni ne dobavljivosti naročenih artiklov vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost.

  BIO TRGOVINA mora blago dostaviti v obljubljenem času. Stroški hitre dostave paketa so enake za dostavo po celotni Sloveniji. Strošek dostave je 3,80 eur. Strošek dostave se obračuna k naročilu, kar je zavedeno tudi v košarici in navedeno na računu.

  Plačilo in dostava za tujino
  Naročilo izdelkov v tujino in stroški dostave se vedno plačuje po predračunu. Stroški dostave v države Evrope znaša 6,50 eur, v ostale države sveta pa 12,5 eur.

  Naročeno blago vam bo dostavila Pošta Slovenije ali dostavna služba DPD. Vsako ne dostavljeno naročilo vas bo na vaši pošti čakalo še 15 dni, preden se bo vrnilo. Dostavljalci pa pridejo na dostavno mesto največ dvakrat in vas tudi pokličejo na kontaktno številko.

  Pošta Slovenije si vedno obračuna 5% provizije od zneska kupnine.

 • Zasebnost & Varnost

  Na določenih mestih spletnega portala BIO TRGOVINA zbira nekatere identifikacijske podatke o uporabnikih (ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-naslov,...). Uporabniki posredujejo podatke BIO TRGOVINI prostovoljno. BIO TRGOVINA zagotavlja, da bo te podatke uporabila za svoje potrebe in jih ne bo posredovala tretjim osebam. Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke obravnavali zaupno, jih skrbno varovali in v nobenem primeru posredovali ali prodajali tretjim osebam (izjeme v primeru nezakonitega delovanja v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi). Pridobljene podatke bomo uporabljali le za nemoteno izvedbo nakupov, statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja spletnih strani in storitev ter v primeru, če se boste odločili, za pošiljanje elektronskih novic in ponudb.

 • Vračila & Zamenjava

  Kupec je ob prevzemu dolžan blago preveriti in morebitne nepravilnosti ali poškodbe takoj sporočiti dostavljavcu ali (ob osebnem prevzemu) osebju na sedežu firme nato pa se s podjetjem dogovori za zamenjavo blaga ali vračilo kupnine. Pri nakupu blaga prek spletne trgovine BIO TRGOVINA ima kupec pravico, da v štirinajstih(14) dneh po prejemu blaga podjetju pisno sporoči (na info@BIO TRGOVINA.si, prek običajne pošte na naš naslov ali pa se oglasite osebno na ............................................... lahko pa nas pokličite na tel. ......................), da odstopate od pogodbe. Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini na svoje stroške odposlati ali dostaviti podjetju v tridesetih (30) dneh po sporočilu, da od pogodbe odstopa.

  Podjetje blaga ni dolžno sprejeti, če je blago uničeno, pokvarjeno, (delno) izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, razen, če se obravnava kot reklamacija in je bilo blago v takem stanju že pred prejemom in je kupec/prejemnik to takoj sporočil podjetju, dostavljavcu ali trgovcu, od katerega je blago prejel. Priložena mora biti kopija originalnega računa. Če je kupec ponudniku v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in pogoji poslovanja sporočil, da od pogodbe odstopa in je prejeto blago v zakonskem roku vrnil nepoškodovano, v originalni embalaži in nespremenjeni količini, mu bo podjetje v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v 15 dneh od prejetja vrnjenega blaga, vrnilo že plačano kupnino.

 • Naročanje

  Začetek nakupa

  Na portalu BIO TRGOVINA boste našli več možnih orodij za nakupovanje:

  • Iskalnik, kamor vpišete ključno besedo - iskani izdelek
  • Seznam izdelkov- skupin izdelkov: Olja in masla, Super hrana- Prehranska dopolnila, Testenine in omake, Vložnine in kis,  Žita in mlevski izdelki, Dodatki za peko, Mlevski izdelki, Sladkor in Sladila, Stročnice in Riž, Semena, Suho sadje, Oreščki, Začimbe, Kava in čaj, Prigrizki, Sladki program in Razno. Te skupine so še nadalje razdeljene, kar omogoča ožanje nabora izdelkov v nadaljevanju,
  • Šest oken zgornjega seznama: seznam oddelkov spletne trgovine in portala BIO TRGOVINA
  • Domov: ki se nahaja levo zgoraj s klikom na hišico ali logotip podjetja in omogoča, da se vrnete na prvo stran portala na kateri imate seznam novih izdelkov in izdelkov, ki so v akciji.

  Najden izdelek

  Podstran z izbranim izdelkom je zadnja postaja pred dodajanjem izdelka v košarico. Vsebuje veliko informacij o izdelku, s katerimi si lahko pomagate pri odločitvi ali nadaljevanju nakupa. Pod imenom izdelka je naveden kratek opis in cena. Zgoraj levo je slika izdelka, ki se s prehodom miške avtomatsko poveča za boljšo vidljivost. Veliki oranžni gumb pod imenom izdelka je namenjen dodajanju vašega izdelka v košarico. Navedena je tudi razpoložljivost izdelka. Dodatne možnosti, ki so prikazane pod opisom izdelka in njegovih osnovnih značilnosti so namenjene tistim z odprtim računom na portalu BIO TRGOVINA. Te dodatne aplikacije so dodajanje izdelka na listo želja, pošiljanje izdelka prijatelju, kategorija primerjaj in možnost ocenitve artikla. Pod vsemi podatki je pod nazivom Podrobnosti, dodaten razširjen opis izdelka in informacije o uporabi in pripravi ter še mnogo drugega.

  Dodajanje v košarico, izbor načina dostave in načina plačila.

  Izdelke lahko v košarico dodate tudi brez klika na artikel oziroma ko se nahajate v posameznih oddelkih s klikom na gumb V košarico pod proizvodom.

  Ko ste dodali izdelek v košarico lahko z nakupom nadaljujete. Količino izbranega izdelka lahko spremenite na začetku, med in na koncu nakupa.

  Stanje vaše košarice lahko spremljate med nakupom v kategoriji Košarica na zgornji desni strani strani. S klikom na željen gumb vas preusmeri na stran izdelka kjer lahko uredite vaš nakup. Ko nakup uredite, dodate, odstranite artikel ali spremenite količino, kliknete na gumb Posodobi nakupovalno košarico, košarica se nato posodomi na osnovi vaših podatkov. Nato lahko nadaljujete z nakupom ali pa se pomaknete proti Blagajni s klikom na gumb Nadaljujte na Blagajno.

  Nakup zaključite v petih korakih:

  • - vnos podatkov za dostavo: vnesete ime, priimek, naslov, mesto, poštno številko, državo in vaš telefon. Označite ikono za dostavo na navedeni naslov.
  • - način dostave: označite način dostave. Imate dve opciji ( Pošta Slovenije ali DPD ) ali preko osebnega prevzema.
  • - način plačila: izbirate lahko med Paypalom, preko bančnega nakazila ali po povzetju. V primeru, da imate kupon v spodnji prazni kvadratek vnesite kodo kupona.
  • - zaključite nakup: s pregledom vašega naročila,ki se vam prikaže desno zgoraj, potrdite nakup s klikom na gumb Naroči. Nakup boste opravili samo pod pogojem, da se strinjate z našimi pogoji poslovanja, katere si lahko preberete v kategoriji podpora, spodaj na strani. Če se z našimi pogoji strinjate označite kvadratek nad gumbom Naroči. V primeru, da bi želeli spremeniti vsebino vaše košarice se lahko vrnete nazaj s klikom na katero od kategorij zgoraj. Vaše naročilo bo s tem oddano. Zanj bomo poskrbeli takoj oziroma v najkrajšem možnem času, saj so zadovoljne stranke naša prioriteta.
 • Plačilo, Cenovna politika & Promocije

  Načini plačila in plačilni pogoji

  Spletna trgovina omogoča naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu v skladišču podjetja (velja spletna cena brez plačila poštnine)
  • z gotovino ob prevzemu na zahtevanem naslovu (velja spletna cena + cena dostave)
  • po plačilu s kartico ali preko paypala (velja spletna cena + cena dostave)
  • po predračunu z nakazilom na račun in prevzemom na sedežu podjetja (velja spletna cena brez plačila poštnine)
  • po predračunu z nakazilom na račun in prevzemu na zahtevanem naslovu (velja spletna cena + cena dostave)

  Plačilo po povzetju

  Pri izbiri dostave z dostavno službo (Pošta Slovenije in DPD) in plačila po povzetju bomo vsa naročila, opravljena na delovni dan do 12. ure, odpremili še isti dan. Pošiljka bo pri vas najkasneje v 3 delovnih dneh, običajno pa že naslednji delovni dan v tem primeru je možnost plačila le z gotovino. Zato morate biti ne glede na vrednost naročila, ob prevzemu vedno osebno prisotni.

  Plačilo po predračunu


  Predračun prejmete na vaš e-mail naslov z vsemi plačilnimi pogoji za nakazilo. Pošiljka vam bo dostavljena, ko plačilo vašega predračuna prispe na naš račun. Rok veljavnosti predračuna je 8-dni od prejema na vaš e-mail naslov.

  Plačilo po paypalu 

   
  Plačilo po paypalu je možno pri nakupu nad 30 €.

  Plačilo na sedežu podjetja

   
  Če se odločite za osebni prevzem naročenega blaga, vas bo blago čakalo na sedežu podjetja kupnino lahko v celoti poravnate ob prevzemu. Po e-pošti vas bomo obvestili, kdaj bo naročeno blago pripravljeno za prevzem. Blago lahko potem prevzamete kadar koli med delovnim časom od ponedeljka do petka med 10.00 do 13.00 ure.. Pri osebnem prevzemu lahko plačate le z gotovino. Seveda je prevzem na sedežu podjetja brezplačen in se ne obračuna. Možna so plačila le v enkratnem znesku.

 • Kljub prizadevanju za stalno ažuriranost trgovine in dobavnih rokov se lahko zgodi, da se podatki o lastnostih artiklov, njihovi ceni ali dobavi spremenijo tako hitro, da ne uspemo popraviti podatkov in so artikli še vedno nespremenjeni na seznamu spletne trgovine. V takem primeru bomo kupca obvestili o spremembah in mu omogočili preklic naročila ali vračilo morebitnega predplačila.

 

 • Spletna trgovina BIO TRGOVINA je namenjena vsem fizičnim ter pravnim osebam. Naročanje v spletni trgovini poteka v slovenskem jeziku prek spleta 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu. Izbirate in naročate lahko izdelke, ki so vam na voljo v seznamu izdelkov. Vsi izdelki, navedeni na teh straneh, so na voljo do odprodaje zalog. Vse cene vsebujejo DDV. Cene za izbrano blago veljajo na dan nakupa, na dan zaključka in oddaje naročila. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec takoj prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vsi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Pogodba bo shranjena na sedežu podjetja.
 • Ogled naročila

  Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.

 • Dopolnjevanje & Zamenjava podatkov vašega računa

  Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© Tienda Demo de Magento. Todos los derechos reservados