Bufo

Moja košarica:

0 item(s) - 0,00 €
Vaša nakupovalna košarica je prazna.

0

Več pogledov

Čičerka BIO 500g

Na voljo: Ni na zalogi

111,00 €

Hiter pregled

Čičerika iz ekološke pridelave La BIO IDEA ima kot vse stročnice zelo visoko vsebnost vlaknin, kar zelo ugodno vpliva na našo prebavo. Vlaknine pomagajo tudi pri pretoku hrane skozi prebavni trakt, kar posledično uravnava višino sladkorja v krvi, zato jo priporočamo tudi diabetikom.

fssa

Podrobnosti

Sestavine: Sušena čičerika iz kontrolirane ekološke pridelave.

Kljub skrbnemu čiščenju pakirne linije obstaja možnost, da izdelek vsebuje sledi arašidov, oreščkov, žit (glutena), soje, laktoze in sezamovega semena.


Čičerika je stročnica, ki je k nam prišla iz Bližnjega Vzhoda, kjer so jo uživali že pred sedminimi tisočletji. Prvi zapisi o njenem kultiviranju pa so se pojavili približno 3.000 let pred našim štetjem.

Čičerika ima kot vse stročnice zelo visoko vsebnost vlaknin, kar zelo ugodno vpliva na našo prebavo. Vlaknine pomagajo tudi pri pretoku hrane skozi prebavni trakt, kar posledično uravnava višino sladkorja v krvi, zato jo priporočamo tudi diabetikom. Vsebuje veliko količino antioksidantov, vitaminov in mineralov med njimi tudi mangan. Skratka, čičerika ima izredno pozitiven učinek na naš organizem, zato jo je priporočjivo uživati večkrat na teden.

Zaznamki izdelka

Uporabite presledke za ločevanje zaznamkov. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© Tienda Demo de Magento. Todos los derechos reservados