Bufo

Moja košarica:

0 item(s) - 0,00 €
Vaša nakupovalna košarica je prazna.

0

Več pogledov

Čaj Maté z lavando BIO 10x1,5g

Na voljo: Ni na zalogi

111,00 €

Hiter pregled

Maté čaj iz ekološke pridelave z dodatko lavande je osvežilen in poživljajoč zeliščni čaj. Maté je s svojo svežino, poživljajočim učinkom ter nekoliko kislo, sladko in grenko aromo nacionalna pijača v Južni Ameriki. Pitje Maté čaja je družbeni dogodek, poleg tega pa mu pripisujejo več koristnih učinkov, kot je zniževanje holesterola in pomoč pri preprečevanju višinske bolezni.

fssa

Podrobnosti

Sestavine: Maté*, lavanda* (14%).

* iz kontrolirane ekološke pridelave.

Škatlica vsebuje 10 čajnih vrečk.

Priprava: Zavrejemo vodo, čajno vrečko damo v skodelico in poparimo z vrelo vodo. Pustimo namočeno 4 minute.


 

Maté čaj iz ekološke pridelave z dodatko lavande je osvežilen in poživljajoč zeliščni čaj.

Maté je s svojo svežino, poživljajočim učinkom ter nekoliko kislo, sladko in grenko aromo nacionalna pijača v Južni Ameriki. V Argentini in sosednjih državah Južne Amerike vidite domačine z tipičnimi skodelicami, ki skozi slamice srkajo svoj maté. Čajni lističi so v skodelici, slamice pa delujejo kot filter.

Pitje Maté čaja je družbeni dogodek, poleg tega pa mu pripisujejo več koristnih učinkov, kot je zniževanje holesterola in pomoč pri preprečevanju višinske bolezni.

Ritual pitja Maté čaja izvira od Indijancev, prvotnih prebivalcev Južne Amerike. Bučam odrežejo zgornji del in jih napolnijo s čajem in toplo vodo. V bučo se nato vstavi slamica, ki deluje kot filter in preprečuje, da bi se čajni listi spili. Nato se lističi ponovno prelijejo z vročo vodo in se predajo naslednjemu v skupini. Skodelica z maté čajem lahko tako kroži nekaj ur.

Zaznamki izdelka

Uporabite presledke za ločevanje zaznamkov. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© Tienda Demo de Magento. Todos los derechos reservados