Bufo

Moja košarica:

0 item(s) - 0,00 €
Vaša nakupovalna košarica je prazna.

0

Več pogledov

Arganovo olje BIO 250ml - PREMIUM

Na voljo: Ni na zalogi

16,97 €

Hiter pregled

Ekološko arganovo olje  BUFO ORGANIC je narejeno iz najkakovostnejših oreščkov arganovih dreves avtohtonih v Maroku.  Uporabljamo ga kot preliv za solate, pripravo presnih jedi ter kot dodatek različnim vrstam hrane. Odlično za masažo in nego kože, nohtov ter las, saj kožo pomiri, jo nahrani ter ohranja njeno prožnost. Bogato je z nenasičenimi esencialnimi maščobnimi kislinami ter vitamini.

fssa

Podrobnosti

Sestavine: Hladno stiskano arganovo olje iz kontrolirane ekološke pridelave.

Izdelek ne vsebuje alergenov.


Ekološko arganovo olje blagovne znamke BUFO ORGANIC je narejeno iz najkakovostnejših oreščkov arganovih dreves avtohtonih v Maroku. Prihaja iz področja, ki je pod okriljem Unesca kot zaščitena naravna dediščina. Uporabljamo ga kot preliv za solate, pripravo presnih jedi ter kot dodatek različnim vrstam hrane. Ekološko pridelano arganovo olje je odlično za masažo in nego kože, nohtov ter las, saj kožo pomiri, jo nahrani ter ohranja njeno prožnost. Bogato je z esencialnimi maščobnimi kislinami ter vitamini še posebno z vitaminom E, ki je močan antioksidant.


Tabela hranilnih vrednosti:

  100g 100ml
Energijska vrednost 3700 KJ / 900 kcal 3374KJ / 821kcal
Maščobe  100g  91,2g
 - od tega nasičene maščobne kisline  19,1g 17,4g
 - od tega mononenasičene maščobne kisline 46,6 g  42,5g
 - od tega polinenasičene maščobne kisline        34,1g 31,1g 
 Ogljikovi hidrati  0g 0g 
 - od tega sladkorji  0g 0g 
 Prehranske vlaknine 0g  0g 
Beljakovine 0g 0g
Sol 0g 0g 

Zakaj so naši izdelki PREMIUM kvatete:

zato, ker so pakirani v posebne vijolične steklenice in kozarce, ki se odlikujejo po svoji visoki kakovosti in so sposobni nuditi optimalno zaščito pred škodljivimi učinki svetlobe.Vijolično steklo namreč prepušča samo koristni spekter svetlobe in posledično pripomore, ne samo k podaljšanju roka trjanja, ampak tudi k izboljšanju živila, ki ga v takšnem kozarcu ali steklenici hranimo.

Obstaja širok spekter razpoložljivih materialov za embalažo od katerih pa mnogi prepuščajo vidno svetlobo in s tem povzročajo propadanje fotosenzitivnih sestavin.

Sonce oddaja vidne in nevidne svetlobe žarke. Vidni spekter postane opazen našim očem, ko je bela svetloba speljana skozi stekleno prizmo. Istočasno svetloba vsebuje tudi del žarkov, ki so nevidni našim očem in ležijo v radiju elektromagnetnih valovnih dolžin - infrardeče in UV-A. Sončna svetloba omogoča rast vseh rastlin in zorenje plodov. Če so sončnim žarkom izpostavljene še potem ko so dosegle svojo zrelost, učinek svetlobe pospešuje propadanje molekularnih struktur. Prav tako propadajo molekularne strukture živil, ki niso pravilno embalirana oziroma jim embalaža ne nudi pravilne zaščite.

Steklo je praviloma najprimernejši material za embaliranje živil. Je kemijsko zelo stabilno in v večini primerov ne more priti do izluženja strupenih snovi v živillo. Embalirano živilo v steklenicah ali kozarcih je najbolj varno pred negativnimi vplivi. Vendar je za zaščito živil pomebno izbrati pravilno barvo in sestavo steklenega materiala. Zato smo za naše izdelke izbrali le najboljše - Vijolično steklo, ki blokira celoten spekter vidne svetlobe in hkrati omogoča prodiranje žarkov UV-A in IR. UV svetloba je nevidna in visokoenergijska. Vijolično steklo jo absorbira in shrani v notranjosti embalaže, kar posledično pozitivno vpliva tudi na sestavine, ki jih v takšni embalaži hranimo.

Zaznamki izdelka

Uporabite presledke za ločevanje zaznamkov. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

      Sledite nam:      FACEBOOK                     

     

 

© Tienda Demo de Magento. Todos los derechos reservados